На Херсонщині прикордонники взяли участь у антитерористичних навчаннях

НАЗАД
15 жовтня 2021 09:36

У Херсонській області пройшли антитерористичні навчання, учасники яких виконували завдання з пошуку та знешкодження умовної диверсійно-терористичної групи.

Участь у планових тактико-спеціальних навчаннях, які провела Координаційна група Антитерористичного центру при обласному управлінні Служби безпеки України, взяли представники підрозділів Держприкордонслужби, СБУ, Нацполіції, Патрульної поліції, Нацгвардії, ЗСУ, ДСНС, Держспецзв’язку, органів державної влади та місцевого самоврядування та інших суб’єктів боротьби з тероризмом.

Метою навчань було підвищення рівня міжвідомчої взаємодії із протидії диверсійним та терористичним загрозам. Відпрацювання навчальних завдань здійснювалося в умовах, максимально наближених до реальних.

За легендою тренувань, умовні терористи прибули до міста Генічеська з метою вчинення диверсій у місцях масового скупчення людей та дезорганізації роботи важливих державних об'єктів регіону: телекомунікаційної вежі на околиці села Чонгар Генічеського району та залізничного вокзалу станції «Новоолексіївка». Завдяки злагодженим та ефективним діям правоохоронців і військових умовні диверсанти були затримані, небезпека нейтралізована.

Координаційна група АТЦ ретельно проаналізувала кожний етап навчань, відзначивши високий рівень підготовки та готовності учасників до виконання завдань із запобігання терористичним загрозам та диверсіям.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси