На Херсонщині прикордонники спільно з міграційною службою та поліцією виявили 13 «нелегалів»

НАЗАД
06 квiтня 2019 11:59

В рамках операції «Мігрант» спільна міжвідомча група у складі прикордонних оперативних співробітників Азово-Чорноморського регіонального управління, представників ДМС та Нацполіції у Херсонський області здійснила заходи по виявленню нелегальних мігрантів.

Як результат, в ході проведення операції в Чаплинському районі Херсонської області правоохоронці виявили дев’ятьох осіб з перевищенням термінів перебування на території України. Серед них шість громадян РФ, а також по одному громадянину з Таджикистану, Молдови та особа без громадянства.

На всіх іноземців складено протокол за ч.1 ст.203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» та накладено адмінштраф у розмірі 1700 гривень.

До адміністративної відповідальності за ст.205 КУпАП також притягнули і трьох громадян України, які надавали житло вищевказаним особам.

В подальшому спільна група виявила ще чотирьох іноземців, а це два громадянина РФ та громадяни Білорусі і Молдови, які значно перевищили термін перебування на території України. Стосовно цих осіб прийнято рішення про їх примусове повернення до країн походження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси