На Харківщині прикордонники виявили та демонтували підземний трубопровід через державний кордон

НАЗАД
07 червня 2018 11:37

Трубопровід був облаштований на полі, засіяному зерновими культурами. Попередньо встановлено, що ймовірно трубопровід використовувався для незаконного переміщення паливо-мастильних матеріалів через кордон.

Прикордонники Харківського загону, за попередньою інформацією оперативних співробітників Східного регіонального управління, виявили та демонтували трубопровід, що вів на територію РФ.

Так, напередодні від оперативних співробітників Східного регіонального управління Державної прикордонної служби надійшла інформація про виявлення трубопроводу, який можливо був обладнаний через державний кордон на територію РФ у Вовчанському районі Харківської області. Прикордонники відділу «Вовчанськ» спільно зі оперативниками одразу ж висунулись на місце для перевірки інформації та виявили за 50 метрів від державного кордону трубопровід діаметром 50 міліметрів. Він був облаштований на полі, засіяному зерновими культурами. Попередньо встановлено, що ймовірно трубопровід використовувався для незаконного переміщення паливо-мастильних матеріалів через кордон.

Наразі трубопровід на території України демонтовано.Проводяться додаткові слідчі дії з метою встановлення осіб, які можливо причетні до використання цього трубопроводу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси