(ВІДЕО) На Донеччині прикордонники викрили насадження конопель на понад 700 м²

НАЗАД
02 серпня 2020 08:32

На виконання розпорядження командувача Об'єднаних сил військовослужбовці Донецького прикордонного загону продовжують роботу з викриття правопорушень в районі проведення ООС.

Так, в ході реалізації оперативної інформації учора оперативними співробітниками Донецького прикордонного загону та дільничними інспекторами відділу прикордонної служби «Ялта» спільно з представниками відділу кримінальної поліції Центрального відділу поліції м. Маріуполь проведено спільні пошукові заходи в Мангушському районі Донецької області. В результаті виявлено насадження нарковмісної рослини – коноплі.

Із залученням мобільної групи від відділу прикордонної служби (тип С) Донецького прикордонного загону понад 23 500 кущів конопель було знищено.

Наразі тривають слідчі дії зі встановлення господаря цього «врожаю», у вчинках якого вбачається кримінальне правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 310 ККУ «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель».

Нагадаємо, днями в Ренійському районі на Одещині прикордонники разом з поліцейськими викрили плантацію конопель площею близько 60 тис. м². 

Виробникам «зеленого дурману» не вдалося приховати незаконні насадження навіть у важкодоступному та віддаленому від населених пунктів районі.

Всього було знищено понад 1700 кущів наркотичного зілля. Заходи щодо документування правопорушення та встановлення власників незаконних насаджень продовжуються.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси