На Донеччині прикордонники припинили спроби підкупів

НАЗАД
27 липня 2021 15:36

Невдало розпочався тиждень у трьох хабародавців, які прямували через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово окупованої території України.

В одному випадку панянка намагалася перевезти з собою майже 10 тисяч євро готівкою, що перевищує встановлені законодавством норми. Аби приспати пильність прикордонного наряду вона вирішила запропонувати військовослужбовцю неправомірну винагороду у розмірі 600 євро.

Ще двоє наших краян спокушали правоохоронців хабарем по 1 тисячі гривень кожен. Цього разу правопорушники пропонували «закрити очі» на організацію нелегальних перевезень громадян через лінію розмежування. Так, чоловіки за гроші надавали послуги «маршрутників», без дозвільних документів на такі перевезення.

Усі спроби підкупів виявились невдалими – від запропонованих коштів військовослужбовці відмовились та задокументували протиправні дії громадян.

За цими фактами до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення. Відтак, окрім протоколів за вчинення адміністративних правопорушень, складених компетентними органами, на громадян чекають кримінально-процесуальні дії з працівниками поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси