На ділянці Мукачівського загону триває стажування курсантів Національної академії Держприкордонслужби

НАЗАД
01 лютого 2021 09:40

Керівництво та персонал Мукачівського прикордонного загону надають курсантам всебічну допомогу, аби в майбутньому вони успішно склали випускні іспити та з відмінним багажем знань та навичок розпочали офіцерську кар’єру.

Майже три десятки курсантів 4-го курсу Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, які днями прибули до Мукачівського загону, для проходження стажування у структурних підрозділах управління загону та підрозділах охорони державного кордону, опановують тонкощі практичної організації служби на первинних офіцерських посадах.

Протягом трьох тижнів набуті під час навчання у прикордонному виші теоретичні знання щодо виховання підлеглого персоналу, проведення оперативної роботи та адміністративно-юрисдикційної діяльності, організації зв’язку, тилового та технічного забезпечення, керівництва службою прикордонних нарядів на ділянці відповідальності тощо курсанти академії інтегруватимуть у практичний аспект.

Це останнє перед отриманням офіцерських погонів стажування, отож майбутні випускники наполегливо працюють та самовдосконалюються. У свою чергу керівництво та персонал Мукачівського прикордонного загону надають курсантам всебічну допомогу, аби в майбутньому вони успішно склали випускні іспити та з відмінним багажем знань та навичок розпочали офіцерську кар’єру.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси