На ділянці Донецького прикордонного загону поблизу кордону виявлена велика група озброєних людей

НАЗАД
21 травня 2014 11:34

Прикордонним нарядом від відділу прикордонної служби «Дмитрівка» Донецького загону виявлено вантажні автомобілі з бетонними блоками. Поряд з автомобілями перебувало кілька десятків озбр

Державна прикордонна служба України інформує, що близько 14-ї години прикордонним нарядом від відділу прикордонної служби «Дмитрівка» Донецького загону (5 осіб), який здійснював патрулювання, поблизу населеного пункту Кожевня (8 км від лінії державного кордону) було виявлено 2 вантажні автомобілі, завантажені бетонними блоками та автокран, що встановлював дані блоки на дорозі. Поряд з автомобілями перебувало кілька десятків озброєних осіб. При спробі прикордонників наблизитися до місця зупинки транспорту, невідомі здійснили попереджувальні постріли вгору. Вимоги прикордонного наряду щодо припинення встановлення блоків озброєними особами були проігноровані.

Про дану ситуацію проінформовано взаємодіючі підрозділи МВС та СБУ. Наразі відомо ще про кілька десятків озброєних невідомих осіб які прибули, скоріш за все з Луганської області, та облаштовують блокпости на під’їздах до населеного пункту «Дмитрівка».

 

фото з сайту http://for-engineer.info

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси