На державному кордоні в Одеській області всі пункти пропуску працюють

НАЗАД
19 сiчня 2018 14:28

Державна прикордонна служба України продовжує забезпечувати безперервне функціонування пунктів пропуску на державному кордоні в Одеській області.

Державна прикордонна служба України продовжує забезпечувати безперервне функціонування пунктів пропуску на державному кордоні в Одеській області.

Як вже повідомлялося, вчора несприятливі погодні умови призвели до ускладнення руху осіб та транспортних засобів через пункти пропуску на українсько-молдовському кордоні. Пропуск не здійснювався в пунктах пропуску «Долинське» (Ренійський район), «Табаки» (Болградський район), «Градениці» (Біляївський район) та «Серпневе» (Тарутинський район). Пасажиро-транспортний потік перенаправлявся в інші пункти пропуску.

В даний час всі пункти пропуску в Одеській області працюють і прикордонники забезпечують оформлення громадян та транспортних засобів. В той же час 20 пунктів пропуску відключені від промислового електроживлення. Наразі вони переведені на резервні джерела та забезпечено з ними надійний зв'язок.

Крім того, громадянам, які планують перетинати державний кордон, варто враховувати інформацію, що частина доріг, що ведуть до пунктів пропуску залишаються закритими чи проїзд через них до сих пір обмежений.

Також Державна прикордонна служба України звертається до громадян уважно відслідковувати інформацію пов’язану з погодною ситуацією, або ж на певний час утримуватися від поїздок. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси