На деокупованій прикордонній території виявили ще два схрони рашистів

НАЗАД
11 серпня 2022 11:56

Учора, під час антитерористичних, контрдиверсійних заходів на Чернігівщині, виявили ще два схрони з боєприпасами, залишені загарбниками.

Відповідні заходи проводяться за участі представників Державної прикордонної служби України, СБУ, Нацполіції, вибухотехніків науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Зокрема, у закинутій будівлі одного з сіл Семенівської громади міжвідомча група виявила протитанкову керовану ракету «Фагот», три мінометні міни калібру 120 мм, споряджений магазин до автоматичного станкового гранатомета АГС-17. Вони були ретельно заховані під однією зі стін за обшивкою.

А на околиці одного з сіл Михайло-Коцюбинської територіальної громади міжвідомча група виявила схрон під час обстеження ділянки, де загарбники облаштовували свої позиції. Серед знайденого було майже 1200 боєприпасів до стрілецької зброї калібрів 7,62 та 12,7 мм, а також 30 боєприпасів до гармат калібру 20 мм. Те, що вони належали загарбникам з армії країни-агресора підтверджують знайдені поряд елементи одностроїв з символікою рф та традиційне їдло рашистів у пакунках із зображенням зірки. Після вивчення експертами, придатні боєприпаси будуть передані підрозділам Сил оборони України, а непридатні до використання – знищать.

Загалом, у прикордонних районах Чернігівщини після деокупації області виявили уже понад 20 схронів зі зброєю та боєприпасами, захованими російськими окупантами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси