На Буковину відправлено додаткові прикордонні резерви для прикриття напрямків ймовірної протиправної діяльності

НАЗАД
17 сiчня 2019 13:23

Зважаючи на певну прогнозовану активізацію переміщення незаконних мігрантів та тютюнових виробів до країн ЄС, керівництво прикордонного відомства направило на Буковину додаткові резерви для прикриття напрямків ймовірної протиправної діяльності.

Крім планової заміни військовослужбовців, що певний період нового року знаходилися на посиленні, до підрозділів кордону таких як відділи «Красноїльськ» та «Селятин», сьогодні прибуде близько ста військовослужбовців зведеного загону. Підрозділ цілком автономний, що дає змогу ефективно реалізовувати додаткові завдання.

Власне посилюючи лінійні підрозділи кордону, в рамках короткострокових профілактичних заходів на певних відрізках автошляхів, в межах контрольованих прикордонних районів, нестимуть службу спільні наряди з представниками Національної поліції, де буде організовано спільне цілодобове несення служби й створення стаціонарних або пересувних постів.

«Така спільна співпраця з Управлінням патрульної поліції дає змогу виявляти транспортні засоби, якими може здійснюватися підвезення незаконних мігрантів та тютюнових виробів до державного кордону», - зазначив перший заступник начальника загону - начальник штабу Сергій Рибаченко.

Варто зазначити, що сьогодні вранці, на ділянці відділення інспекторів «Красноїльськ» за допомогою службового собаки прикордонний наряд затримав місцевого жителя, який вів спостереження за прикордонними нарядами. Під час затримання у правопорушника  була  виявлена  радіостанція, якою чоловік очевидно передавав інформацію своїм спільникам про пересування та кількісний склад прикордонних нарядів. Тепер «збирачу інформації» доведеться відповідати згідно з чинним законодавством.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси