На Буковині затримано двох прикордонників, які за 1200 доларів намагались організувати оборудку з незаконного переміщення товарів

НАЗАД
29 жовтня 2018 17:16

Правопорушників затримано у порядку ст. 208 КПК України під час отримання другої частини неправомірної вигоди у сумі 900 доларів США.

Сьогодні, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Чернівецького гарнізону, слідчими ГУ Національної поліції за інформацією та участю оперативних співробітників ВБКОЗ УСБУ у Чернівецькій області і відділу внутрішньої безпеки по Чернівецькому прикордонному загону, за матеріалами кримінального провадження, (ч. 3 ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою»), задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди інспекторами прикордонної служби відділу «Сокиряни» Чернівецького прикордонного загону.

В ході проведення спільних заходів встановлено, що двоє військовослужбовців Держприкордонслужби одержали від громадянина України грошові кошти у сумі 1200 доларів США за сприяння у переміщенні 16 пакунків з електротоварами  до Молдови поза прикордонним контролем, на ділянці відділу прикордонної служби «Сокиряни» Чернівецького прикордонного загону.

Правопорушників затримано у порядку ст. 208 КПК України під час отримання другої частини неправомірної вигоди у сумі 900 доларів США. 

Тривають невідкладні слідчі дії. За їх результатами затриманим військовослужбовцям буде повідомлено про підозру, а також вирішується питання щодо застосування до них запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаних посад.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси