На Буковині затримано чотирьох порушників та викрито сховок із контрабандою

НАЗАД
02 липня 2019 09:49

Минулої доби прикордонники Чернівецького загону затримали чотирьох порушників та виявили сховок із сигаретами, які пачкарі підготували для переправлення до Румунії.

Так, прикордонний наряд відділення «Красноїльськ» під час перевірки держрубежу виявив двох невідомих, які прямували в бік сусідньої країни. Чоловіків вдалося затримати за кількасот метрів від кордону. Жодних документів із собою іноземці не мали. Наразі «шукачів кращої долі» доставлено до прикордонного підрозділу. Тривають заходи із встановлення осіб затриманих.

Ще двох порушників виявили військовослужбовці відділення «Нижні Петрівці». Прикордонний наряд помітив неподалік українсько-румунського кордону автомобіль в якому перебувало двоє чоловіків, з їх слів вони є громадянами України. Один з затриманих також був без документів. Наразі порушникам загрожує адміністративна відповідальність за ст. 202 КУпАП.

Крім того, прикордонний наряд відділення «Красноїльськ» викрив сховок із тютюновими виробами, які порушники приховали за сто метрів від кордону з Румунією. Виявлене куриво, а це майже 2 тисячі пачок, вилучено та встановленим порядком буде передано компетентним органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси