На Буковині прикордонники не допустили переміщення через кордон 30 ящиків сигарет

НАЗАД
25 квiтня 2018 09:29

Учора на Буковині військовослужбовці Чернівецького загону виявили тридцять ящиків з тютюновими виробами. Правопорушників вдалося виявити за інформацією місцевих жителів та дільничного інспектора Держприкордонслужби.

Учора на Буковині у двох випадках військовослужбовці Чернівецького загону виявили тридцять ящиків з тютюновими виробами. Правопорушників вдалося виявити за інформацією місцевих жителів та дільничного інспектора Держприкордонслужби.

Так, в одному із випадків прикордонники відділу «Селятин» помітили неподалік держкордону 6 осіб з пакунками, які швидко рухалася в бік кордону з Румунією. Побачивши прикордонників, зловмисники покинули свої ноші та вдалися до втечі. Згодом, під час огляду місцевості, прикордонники виявили 18 ящиків з 8,6 тисячами пачок сигарет. Ще 12 ящиків з близько 6 тисячами пачок курива цих же марок виявили прикордонники  відділу «Красноїльськ» також поблизу українсько-румунського кордону.

В обох випадках виявлені тютюнові вироби були доставлені до прикордонних підрозділів. Тривають заходи зі встановлення кола осіб, причетних до даних правопорушень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси