На Буковині біля кордону військовослужбовці пострілами зупиняли позашляховик

НАЗАД
21 грудня 2018 11:56

Учора ввечері прикордонники Чернівецького загону виявили автомобіль «Mitsubishi» британської реєстрації, який рухався у бік державного кордону на великій швидкості.

На законну вимогу правоохоронців зупинитись, водій не відреагував, а навпаки почав збільшувати швидкість, наражаючи на небезпеку військовослужбовців.

Для зупинки транспортного засобу правоохоронцям довелось застосувати зброю з попереджувальними пострілами вгору та по колесах авто. Пробивши колеса, прикордонники зупинили транспортний засіб. У салоні авто знаходились два жителі населеного пункту Красноїльськ.

Варто зазначити, що один із чоловіків вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за супротив прикордонним нарядам та брав участь у провокативних діях по відношенню до охоронців кордону. Крім того, зовні поведінка місцевих жителів була з наявними ознаками алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Їх стан встановить відповідна експертиза.

Стосовно водія та пасажира складено протоколи за ст. 185-10 КУпАП» («Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця»). Правопорушників передано до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси