На адмінмежі з Кримом прикордонниками виявлено громадянку Росії, яка вдавала з себе українку

НАЗАД
22 вересня 2020 12:15

Військовослужбовці Херсонського прикордонного загону під час здійснення заходів контролю продовжують виявляти осіб, які намагаються потрапити на материкову частину України з окупованого Криму використовуючи чужі документи.

Так, учора в контрольний пункт в’їзду-виїзду «Чонгар» з окупованого півострова прибула жінка. На перевірку вона надала паспорт громадянки України. Проте прикордонники відразу встановили, що документ їй не належить. Військовослужбовці також з’ясували, що жінка насправді є громадянкою Російської Федерації, адже при собі вона мала свій справжній документ. На ТОТ АР Крим іноземка потрапила незаконно.

Паспортний документ громадянки України у неї вилучили. За порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим та виїзду з неї громадянці Російської Федерації проставлено заборону в’їзду на територію України строком на 3 роки.   

Нагадуємо, що відповідно до чинного законодавства України потрапити на ТОТ АР Крим та виїхати з неї дозволяється лише через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Чонгар», «Каланчак» та «Чаплинка».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси