Міжнародний аеропорт «Бориспіль» розпочав експлуатацію терміналу F

НАЗАД
31 березня 2019 08:52

Разом з персоналом аеропорту вітають перших пасажирів терміналу та обслуговують його перші рейси і співробітники Держприкордонслужби.

Сьогодні міжнародний аеропорт «Бориспіль» розпочав експлуатацію терміналу F в тестовому режимі. Разом з персоналом аеропорту вітають перших пасажирів терміналу та обслуговують його перші рейси і співробітники Держприкордонслужби.

Напередодні, для швидкого та комфортного оформлення пасажирів прикордонники провели комплекс заходів із забезпечення належного та швидкого їх оформлення. Вже з початку функціонування терміналу F прикордонниками Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» оформлено один авіарейс на приліт та п’ять – на відліт, крім того охоронці кордону забезпечили належне оформлення 200 громадян, які прибули в Україну, та 720 громадян, які вже вибули з неї.

Всього для прикордонного оформлення в оновленому терміналі залучено 44 військовослужбовця Держприкордонслужби. До кінця дня очікується оформлення 27 рейсів та майже 5 тисяч пасажирів.

Наразі персонал прикордонного відомства продовжує готуватися до масового прибуття пасажирів до терміналу. На цей час термінал F в рамках прикордонних процедур працює в штатному режимі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси