Митнику, який сприяв незаконному переміщенню тютюнових виробів через кордон, повідомили про підозру

НАЗАД
27 сiчня 2021 15:59

Оперативники Чопського прикордонного загону разом з іншими правоохоронними структурами викрили на посадовому злочині інспектора Закарпатської митниці.

Як повідомлялося раніше, в рамках протидії незаконним оборудкам у пунктах пропуску через державний кордон України, оперативники Чопського прикордонного загону разом з іншими правоохоронними структурами викрили на посадовому злочині інспектора Закарпатської митниці. За наявною інформацією, він, можливо, причетний до сприяння незаконному переміщенню тютюнових виробів з України в Угорщину.

У процесі оперативного супроводу кримінального провадження, внесеного в ЄРДР за матеріалами головного оперативно-розшукового відділу Чопського прикордонного загону, під процесуальним керівництвом Закарпатської обласної прокуратури було зібрано неспростовні докази співучасті головного державного інспектора митного посту «Тиса» до спроби незаконного переміщення через державний кордон України у вересні 2020 року великої партії тютюнових виробів контрафактного походження з використанням підроблених документів та автомобільних номерних знаків, що надають дипломатичний імунітет.

Як результат, цього тижня вказаному працівникові митниці слідчий ДБР повідомив про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 КК України «Службове підроблення».

Відтак митника відсторонили від посади та обрали відносно нього запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси