Минулої доби прикордонники затримали п’ятьох правопорушників

НАЗАД
26 червня 2019 09:30

Прикордонники Чернігівського, Чернівецького, Львівського та Подільського загонів минулої доби затримали п’ятьох правопорушників.

Біля українсько-білоруського кордону прикордонний наряд відділу «Добрянка» затримав чоловіка без документів, який назвав себе громадянином сусідньої Білорусі. Тривають заходи по встановленню особи порушника та притягнення його до адміністративної відповідальності.

Військовослужбовці відділу «Красноїльськ» поблизу кордону з Румунією виявили автомобіль «Мерседес Спринтер», водій якого у грубій формі відмовився пред’явити правоохоронцям документи та провокував прикордонників. Стосовно українця складені документи про адміністративне правопорушення за ст. 185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України».

А прикордонники відділу «Рава-Руська», що на кордоні з Польщею, спільно з представникам оперативно-розшукового підрозділу затримали громадянина Судану, який намагався в обхід пункту пропуску потрапити до країн ЄС. В ході перевірки встановлено, що іноземець потрапив в Україну законним шляхом. Фільтраційні заходи тривають.

Біля кордону з Молдовою правоохоронці відділення «Тимкове» теж затримали порушників. Ними виявилися дві жінки, жительки сусідньої країни. Порушниці притягнені до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси