«Міномети, то мої ластівки, які приносять добрі звістки», – прикордонник з позивним «Віні»

НАЗАД
15 вересня 2024 09:31

Прикордонник з позивним «Віні» долучився до прикордонного відомства ще в 2011 році. Чоловік проходить службу в комендатурі швидкого реагування «Шквал» 7 прикордонного Карпатського загону. Нещодавно він повернувся з Харківщини. Це була його третя ротація у зону ведення активних бойових дій.

Прикордонник боронив країну на найгарячіших напрямках - у Бахмуті та Вовчанську, у період, коли російські зайди кинули туди свої активні наступальні сили.

«Коли починався обстріл, я чомусь завжди переживав, щоб мене не присипало. Бо ж вибиратись звідти якось буде потрібно, форму замараю, а прати в тих умовах не дуже було й де», - розповідає усміхаючись військовий.

Удома на «Віні» завжди чекає батько, інвалід I групи.

«Я маю можливість звільнитись, я маю можливість виїхати за кордон, так як батько інвалід, але я не можу цього зробити з поваги до своєї країни. Я чоловік і я вважаю це мій прямий обов'язок - бути на захисті країни», - каже прикордонник.

За фахом «Віні» інженер, проте у війську у нього зовсім інші функції. Він вправно справляється з мінометом щоразу вказуючи окупантам їх місце. Свої міномети він називає ластівками і розповідає, що вони, вилітаючи, приносять йому лише добрі звістки про знищення.

Після Перемоги прикордонник мріє придбати будинок за містом і нарешті побудувати сім'ю. «А поки у мене багато роботи», - підсумовує військовослужбовець.

Наближай Перемогу разом з нами в лавах 7 прикордонного Карпатського загону. Долучайся до команди професіоналів!

Телефонуй: +38 067 292 51 19, +38 095 617 34 78, +38 032 239 00 68

Заповнюй анкету: https://anketa-lviv.dpsu.gov.ua   або звертайся за адресою: м. Львів, вул. Личаківська 74.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси