Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов в Маріуполі відвідав місце базування корабельно-катерного складу прикордонників

НАЗАД
28 травня 2021 15:32

В рамках робочої поїздки до Донецької області Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов відвідав місце базування корабельно-катерного складу Маріупольського загону Морської охорони.

Там базуються сьогоднішні іменинники – корабель Морської охорони «Донбас» та катер Морської охорони проекту «Гриф» BG-114.

З нагоди Дня підняття прапору Олег Немчінов побажав екіпажам мужності та міцного здоров’я під час виконання завдань з охорони кордону, завжди залишатися патріотами своєї Батьківщини та своєї справи. Командирам корабля і катера Міністр вручив цінні подарунки – годинники від Прем’єр-міністра України

За професійну майстерність, дисциплінованість, вірність присязі, успіхи в службі та з нагоди святкування Дня корабля від керівництва Регіонального управління і Маріупольського загону Морської охорони екіпажі також нагороджено подяками й грамотами.

Зауважимо, що наразі питання безоплатної передачі двох державних причалів, на яких базується корабельно-катерний склад Маріупольського загону Морської охорони, до сфери управління Державної прикордонної служби України перебуває на розгляді. Олег Немчінов запевнив, що зі свого боку забезпечить підтримку і супровід даного питання, аби його вирішення було вчасним і відповідало інтересам національної безпеки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси