Мільйон дерев за добу

НАЗАД
18 жовтня 2020 09:32

На Закарпатті прикордонники долучилися до всеукраїнської акції з масштабного озеленення України «Один мільйон дерев за одну добу».

На захід з примноження лісових багатств Закарпаття прикордонників Чопського та Мукачівського загонів запросили співробітники Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства. Разом з працівниками лісгоспу «зелені берети» висаджували дерева в урочищі Рафайлово на Мукачівщині.

Перед початком роботи лісівники пояснили військовослужбовцям порядок висадження деревець. Усвідомлюючи важливість та необхідність розпочатого, прикордонники завзято взялися до справи. За кілька годин роботи військовослужбовці висадили понад тисячу молодих саджанців дуба та ясеня.

Помітивши натхнення та завзяття прикордонників, лісівники видали їм додаткові деревця. Згодом і ці саджанці поповнили зелений фонд нашої планети.

«Ми насправді виконали сьогодні надзвичайно важливу справу. Ми зробили це для майбутнього, задля наших дітей. Ці маленькі ростки через роки стануть великими та могутніми деревами. Вони збагачуватимуть повітря киснем, очищатимуть його. Можливо, у тіні цих насаджень відпочиватимуть згодом наші діти», - зазначив заступник начальника Чопського прикордонного  загону полковник Євген Бабенко

Із завершенням висадки лісівники подякували  прикордонникам за швидку і якісну роботу та почастували їх найулюбленішою закарпатською стравою – бограчем.

Сподіваємося, що усі посаджені деревця через десятки років перетворяться на молодий та гарний ліс, який не дарма називають «зеленими легенями» планети.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси