(ВІДЕО) Ліквідовано канал контрабанди психотропів

НАЗАД
29 жовтня 2019 14:59

В Одесі викрили організатора каналу – громадянина Молдови. Затриманий отримав поштою 100 таблеток MDMA з вмістом психотропних речовин, які надійшли з Королівства Нідерландів.

 Операцію провели прикордонники оперативного підрозділу Південного регіонального управління у тісній взаємодії із співробітниками ГВБКОЗ УСБУ в Одеській області, слідчим відділом УСБУ в Одеській області під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області.  Силову підтримку забезпечили військовослужбовці типу С Одеського прикордонного загону.

Встановлено, що затриманий громадянин наладив канал поставок наркотичних засобів та психотропних речовин з країн Європейського Союзу на територію України та в подальшому контрабандним шляхом переміщував наркотичні засоби та психотропні речовин у Молдову з метою їх незаконного збуту.

Вказаного громадянина слідчим відділом УСБУ в Одеській області затримано в порядку ст.208 КПК України та оголошено підозру за вчинення злочину, відповідальність за який передбачено ст.305 КК України.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу затриманій особі. Тривають заходи із встановлення всіх обставин скоєння злочину та можливих спільників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси