Латвійські та українські прикордонники обмінялися досвідом та обговорили подальшу співпрацю

НАЗАД
16 грудня 2022 09:30

Днями відбувся візит представників Державної прикордонної охорони Латвії до органів Державної прикордонної служби України.

Зустріч відбулася на рівні представників вищого керівництва прикордонних відомств країн – першого заступника Голови Державної прикордонної служби України Володимира Нікіфоренка та заступника начальника Державної прикордонної охорони Латвійської Республіки з організації служби Іварса Рускуліса. Сторони обговорили стан та подальший розвиток співробітництва.

Серед іншого латвійська делегація побувала на ділянці відповідальності Чернігівського прикордонного загону, що здійснює охорону та оборону кордону з рф та білоруссю. Також відбувся обмін досвідом офіцерів прикордонних підрозділів спеціального призначення обох країн.

Для іноземних делегатів провели оглядові екскурсії місцями, які знаменують героїчний спротив Українського народу російській агресії. Зокрема, у Києві литовські та українські прикордонники вшанували пам'ять Героїв біля Стіни пам'яті полеглих за Україну.

Під час візиту представники Державної прикордонної служби України подякували латвійським колегам за всебічну підтримку і допомогу Україні для відсічі збройної агресії росії, постійну підтримку України на різних міжнародних платформах і майданчиках.

Зі свого боку латвійська Сторона запевнили в подальшій підтримці прикордонного відомства України та всього Українського народу, що відстоює свободи та загальнолюдські демократичні цінності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси