Кримінального авторитета Сумбата Тбіліського затримано на Харківщині

НАЗАД
11 березня 2018 11:16

У ході реалізації оперативної інформації правоохоронці Харківського загону за 50 метрів від державного кордону виявили та затримали іноземця без документів. Як з’ясувалось, затриманий є кримінальним авторитетом, відомий за прізвиськом Сумбат Тбіліський.

Сьогодні вночі співробітники відділу прикордонної служби «Козача Лопань» спільно з представниками Управління карного розшуку Нацполіції в Харківській області затримали громадянина Грузії, добре відомого у кримінальному середовищі.

У ході реалізації оперативної інформації правоохоронці Харківського загону за 50 метрів від державного кордону виявили та затримали іноземця без документів, який намагався незаконно потрапити на територію РФ. Як з’ясувалось, затриманий є кримінальним авторитетом, відомий за прізвиськом Сумбат Тбіліський. Чоловіка розшукували українські правоохоронні органи за можливу причетність до протиправної діяльності на території нашої держави. Тікаючи від українського правосуддя, іноземець намагався незаконно перетнути державний кордон поза пунктом пропуску.

Стосовно затриманого складено необхідні протоколи. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси