(ВІДЕО) Кращі прикордонники-кінологи зі складу Об’єднаних сил виборювали першість на фахових змаганнях

НАЗАД
10 вересня 2019 14:52

Днями на базі Краматорського прикордонного загону відбулися змагання на звання кращого інспектора-кінолога Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби.

Поборотися за першість разом зі своїми чотирилапими вихованцями прибули спеціалісти з Краматорського, Донецького та Лисичанського прикордонних загонів.

Кінологічні команди розпочали змагання з  виконання залікових завдань.   Необхідно було швидко знайти зброю та боєприпаси в автомобілях, приміщеннях, особистих речах. Крім того, знайти контейнер з імітатором запаху з-поміж десятка інших закладок.

У підсумковому загальнокомандному заліку перше місце посіли фахівці Лисичанського прикордонного загону.

Робота службових собак є дуже важливою складовою безпеки. Це підтверджується показниками їхньої роботи в районі операції Об’єднаних сил. Так, з початку 2019 року інспекторами-кінологами за допомогою службових собак в контрольних пунктах в’їзду-виїзду виявлено та вилучено 22 одиниці зброї, близько 3 тисяч одиниць боєприпасів, більше 2,5 кілограмів вибухових речовин, 260 грамів психотропних речовин і прекурсорів та 600 грамів наркотиків.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси