КПВВ «Станиця Луганська» відвідали високопосадовці європейських країн

НАЗАД
07 лютого 2022 16:57

Державна прикордонна служба продовжує розвивати міжнародну співпрацю.

Сьогодні Міністр закордонних справ Чеської Республіки Ян Ліпавський, Федеральний міністр європейських, інтеграційних та закордонних справ Республіки Австрія Александр Шалленберг та Міністр закордонних і європейських справ Словацької Республіки Іван Корчок у рамках робочого візиту в Україну побували в КПВВ на лінії розмежування в районі проведення ООС.

Делегацію супроводжував заступник Міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Юрій Петрів, начальник Луганського прикордонного загону ім. Героя України полковника Євгенія Пікуса ознайомив поважних гостей з інфраструктурою контрольного пункту в’їзду-виїзду та специфікою здійснення пропускних операцій під час перетинання лінії розмежування.

Також делегатам продемонстрували роботу рентген-сканерів, що з листопада 2021 року забезпечують безпекову складову та швидкість перетину лінії розмежування під час проходження контрольних процедур.

”КПВВ «Станиця Луганська» - єдиний на Луганщині, до якого не блокується рух дорожнім коридором з боку окупаційної влади, а щоденно з 8:00 до 16:00 здійснюється фактичний пропуск осіб через лінію розмежування”, - зауважив Юрій Петрів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси