На кордоні у Волинській області ліквідовано канал переміщення кокаїну

НАЗАД
02 березня 2018 09:25

У результаті спільних заходів оперативних підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби України, співробітників ГУ БКОЗ СБУ та ВБКОЗ УСБУ у Волинській області разом з військовослужбовцями відділу «Рівне» в пункті пропуску «Ягодин

Нещодавно в результаті спільних заходів оперативних підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби України, співробітників ГУ БКОЗ СБУ та ВБКОЗ УСБУ у Волинській області разом з військовослужбовцями відділу «Рівне» Луцького загону в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» перекрито канал переміщення в Україну тяжких наркотиків.

Наркотики у чотирьох півлітрових пластикових пляшках виявили на в’їзд в Україну в паливному баку автомобіля марки «Мітсубісі Лансер» української реєстрації. Загалом у пляшках знаходилось 1,1 кг порошкоподібної речовини білого кольору. За попередніми даними, виявлена речовина є кокаїном.

Наразі водія транспортного засобу - громадянина України, та пасажира - громадянина Білорусі, затримано, а виявлену речовину направлено для проведення експертизи. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси