Контрабандні цигарки на українсько-словацькому кордоні знайшли серед вантажу руди

НАЗАД
05 жовтня 2012 13:47

В залізничному пункті пропуску «Страж», що на Закарпатті прикордонний наряд відділу «Чоп» спільно з представниками митниці виявив 4500 пачок контрабандних цигарок.

В залізничному пункті пропуску «Страж», що на Закарпатті прикордонний наряд відділу «Чоп» спільно з представниками митниці виявив 4500 пачок контрабандних цигарок. Знайшли їх в двох вагонах поїзду «Чоп – Чієрна над Тисою», що прямував в Словаччину.

У ході здійснення перевірки потягу, який перевозив вантаж концентрату чорної руди, на два вагони спрацював службовий собака. Тому прикордонники вирішили ретельніше оглянути вагони та вантаж. В результаті проведеного огляду було знайдено 4500 пачок сигарет «Джін Лінг» без акцизних марок. Сигарети знаходились в дев’яти картонних ящиках обмотаних поліетиленом і закопані серед вантажу концентрату чорної руди. Власник тютюну забажав залишитися інкогніто.

А от на Львівщині двом нашим співвітчизникам уникнути відповідальності не вдалося. Їх затримали вночі на ділянці відділу «Амбуків» за допомогою приладу нічного бачення по інформації місцевого жителя. Чоловіки намагалися переправити через кордон 12 ящиків сигарет білоруського виробництва.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси