Ключі від службових квартир отримали прикордонники Білгород-Дністровського загону

НАЗАД
18 червня 2021 09:09

Днями чотири сім’ї прикордонників Білгород-Дністровського загону отримали службове житло. Розподіл квартир відбувся відповідно до черги та на основі засідання житлової комісії.

Ключі від квартир вручив начальник загону підполковник Олег Комісарук. Він привітав військовослужбовців і їхні родини й побажав бути щасливими в нових оселях та запевнив, що забезпечення військовослужбовців житлом буде й надалі на порядку денному.

Нагадаємо, у травні цього року дев'ять сімей прикордонників ОКПП «Київ» у Борисполі отримали службове житло. Розподіл квартир також відбувався відповідно до черги. Прикордонники, які прослужили 20 і більше років, отримали грошові компенсації на придбання власних квартир, а службове житло, яке вивільнилося - розподілилося серед дев'яти сімей прикордонників, котрі проходять службу в ОКПП.

Зазначимо, питання соціального забезпечення персоналу прикордонного відомства залишається актуальним та пріоритетним. Для розширення фонду службового житла Держприкордонслужби у 2021 році бюджетом передбачено 200 млн грн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси