Кінологічний навчальний центр приймає перших строковиків-прикордонників

НАЗАД
24 квiтня 2019 16:32

Лави Державної прикордонної служби продовжують поповнювати військовослужбовці строкової служби призову «Весна – 2019».

Так, сьогодні, новобранці із Кіровоградської і Черкаської областей першими прибули на Львівщину – до Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби.

По прибуттю юнаки пройшли медкомісію, відвідали лазню та отримали повний комплект речового майна. А далі, одягнувши камуфляж, стоячи в строю, новачки ознайомились з особливостями проходження військової служби.

Для цих хлопців – це перше шикування в однострої. Саме тут їх навчатимуть основам прикордонної служби. Для майбутніх охоронців кордону було розроблено спеціальну програму підготовки, за якою їх навчатимуть тактики прикордонної служби, проводитимуть заняття з військової та фізичної підготовки, особистої безпеки та з багатьох інших дисциплін, що необхідні для формування первинних навичок для подальшої служби на кордоні. Крім того строковиків протестують психологи.

По завершенню підготовки, після опанування теоретичних основ прикордонної науки, новоспечені прикордонники будуть направлені в підрозділи охорони державного кордону для подальшого проходження служби, де вже на практиці виконуватимуть завдання з охорони державних кордонів.

Нагадаємо, що Держприкордонслужба цьогоріч приймає до лав прикордонників 4 тисячі строковиків, з яких майже 1500 проходитимуть підготовку саме у Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси