JMTG-U: На Львівщині розпочалася підготовка підрозділів Держприкордонслужби, Нацгвардії та ЗСУ

НАЗАД
11 серпня 2021 11:29

Департамент персоналу Адміністрації Держприкордонслужби продовжує роботу з нарощення спроможностей у колективній підготовці підрозділів прикордонних комендатур швидкого реагування.

Зокрема в рамках Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки – Україна (JMTG-U) на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки (МЦМБ) Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 9 серпня розпочався 55-денний курс колективної підготовки підрозділів комендатури швидкого реагування Ізмаїльського прикордонного загону спільно з оперативним батальйоном бригади швидкого реагування Нацгвардії України та 53 окремою механізованою бригадою імені князя Володимира Мономаха – військова частина механізованих військ України.

Курс триватиме до 1 жовтня.

Прикордонники навчатимуться управляти підрозділами під час участі в оборонних діях з проведенням контрнаступів на напрямках вторгнення противника, а також виконувати завдання в ході стабілізаційних дій в районі відповідальності.

Варто зазначити, що кінцевим результатом навчань буде проведення в період з 20 вересня по 1 жовтня міжнародних багатонаціональних навчань Rapid Trident-2021, які в єдиному задумі будуть пов'язані із стратегічними навчаннями.

Заходи об'єднаної підготовки дозволяють нам організувати плідну взаємодію та бути взаємосумісними на одному полі бою в ході виконання спільних завдань.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси