«Із янголом на плечі». Прикордонники долучились до патріотичних заходів із маріупольськими школярами

НАЗАД
27 серпня 2020 09:33

У Маріуполі військовослужбовці Донецького прикордонного загону долучились до патріотичного заходу організованого Донецькою обласною бібліотекою для дітей.

Напередодні відзначення Дня пам’яті захисників України заклад культури запропонував до уваги малечі та гостей заходу літературно-музичну композицію «Із янголом на плечі». Присутні із задоволенням переглянули виступи читачів бібліотеки, які співали пісні та декламували вірші.

Зі свого боку прикордонники облаштували виставку техніки та продемонстрували окремі елементи службових дій. Особливий захват у дітей викликав виступ службового собаки прикордонників, у якому пес продемонстрував навички з пошуку наркотичних речовин.

Діти охоче спілкувалися з прикордонниками, розпитували про особливості прикордонної служби на лінії розмежування. Щиро дякуючи прикордонникам за цікаву зустріч - школярі подарували військовослужбовцям власноручно виготовлені «Квітки пам’яті – соняхи».

Державна прикордонна служба України залишається прозорою та відкритою для діалогу і взаємодії з громадою. Прикордонні підрозділи не стоять осторонь суспільного життя міст, беруть участь у просвітницьких, профорієнтаційних та військово-патріотичних заходах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси