Іранка та африканка з підробленими французьким і італійським паспортами виявлені в аеропорту Києва та Львова

НАЗАД
08 липня 2019 11:18

В аеропорту «Бориспіль», під час перевірки пасажирів рейсу «Стамбул-Київ-Лондон», прикордонники звернули увагу на паспортний документ Франції, наданий однією з пасажирок.

В ході детального вивчення документа було встановлено, що у паспортному документі, виданому на ім’я 26-річної громадянки Франції, замінена фотокартка. Виявилося, що у 28-річної пасажирки є її справжній паспорт громадянки Ірану. Жінка пояснила прикордонникам, що підроблений паспорт був придбаний у Туреччині. Дістатися Великої Британії жінці не вдалося, адже її повернули зворотним рейсом до Туреччини.

В аеропорту «Львів» прикордонники теж виявили підроблений паспортний документ. Цього разу громадянка Гани намагалася по підробленому паспортному документу Італії потрапити на авіарейс до Дюссельдорфу. Фахівці з перевірки документів обман виявили одразу, підроблений документ вилучили та по факту виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» повідомили співробітників Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси