Іракець пропонував прикордонникам за неправомірне рішення 500 доларів - отримав категоричну відмову

НАЗАД
12 вересня 2016 16:19

Сьогодні в пункті пропуску «Бориспіль» інспектор прикордонної служби категорично відмовився від хабара у розмірі 500 доларів США.

Комплекс заходів, направлений на протидію корупційним проявам серед персоналу, продовжує здійснювати прикордонне відомство. Результатом  системної та послідовної роботи є щоденне зростання кількості відмов від неправомірної вигоди. Так, тільки протягом минулих вихідних зафіксовано близько десяти випадків відмов від хабарів. 

А сьогодні в пункті пропуску «Бориспіль» інспектор прикордонної служби категорично відмовився від хабара у розмірі 500 доларів США. Неправомірну вигоду запропонував за прийняття позитивного рішення по пропуску через кордон громадянин Іраку 1990 року народження. Про дане правопорушення повідомлено співробітників Національної поліції.

Загалом з початку року прикордонники зафіксували 570 випадків, під час яких громадяни намагалися шляхом дачі хабара «вирішити» власні питання, чи пропонували військовослужбовцям прикордонного відомства посприяти у протиправній діяльності на кордоні. На такі пропозиції громадяни отримали категоричні відмови і були передані взаємодіючим підрозділам.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси