(ВІДЕО) Іноземець з дипломатичним паспортом перевозив значну партію тютюнових виробів

НАЗАД
22 грудня 2017 08:28

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Ужгород» спільно з працівниками фіскальної служби припинили спробу незаконного переміщення через державний кордон значної партії цигарок.

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Ужгород» спільно з працівниками фіскальної служби припинили спробу незаконного переміщення через державний кордон значної партії цигарок. Їх намагався провезти громадянин Грузії з дипломатичним паспортом.

Під час здійснення прикордонного контролю мікроавтобуса «Мerсedes-Bens Viano» чеської реєстрації, який прибув у пункт пропуску, спрацював службовий собака, навчений на пошук тютюну. Це дало підставу для поглибленої перевірки автівки.

Однак іноземець відмовився представити транспортний засіб для огляду.  Саме тому на місце було викликано представників Посольства Грузії в Україні та адвоката водія.

Після цього в їх присутності розпочався огляд автомобіля, у результаті якого в салоні автомобіля було виявлено 21 сумку різного розміру.

Загалом в них знаходилося 45 ящиків з сигаретами. Їх вартість наразі встановлюються.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси