Іноземців з підробленими документами виявили на кордоні з Молдовою

НАЗАД
25 сiчня 2018 11:47

19-річний громадянин Ізраїлю мав намір потрапити до Молдови із закордонним паспортом, який містить ознаки пошкоджень та самостійної переклейки. Виявилося, що молодий чоловік випадково виправ свій паспорт разом з речами у пральній машині. Найкращим варіант

Двох іноземців з недійсними паспортними документами викрили прикордонники Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску «Кучурган» минулої доби.

Так, 36-річний громадянин Молдови, прямуючи на в’їзд в Україну, на паспортний контроль надав повністю підроблений закордонний паспорт на ім’я іншої людини. В ході огляду його речей прикордонники виявили справжній паспорт чоловіка. З’ясувалося, що громадянин працював у Росії, звідки його і депортували.Та, щоб знову потрапити туди, він вирішив підробити паспорт. Правоохоронці притягнули порушника до відповідальності за спробу незаконного перетину кордону, а по факту виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» повідомили компетентні правоохоронні органи.

А 19-річний громадянин Ізраїлю мав намір потрапити до Молдови із закордонним паспортом, який містить ознаки пошкоджень та самостійної переклейки. Виявилося, що молодий чоловік випадково виправ свій паспорт разом з речами у пральній машині. Найкращим варіантом, на його думку, було виправити ситуацію власноруч. Але документ з такими пошкодженнями та «самостійними виправленнями» не надає права перетину кордону.

 Стосовно громадянина Ізраїлю складено протокол за ст.204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси