Хабарі у розмірі 7 тисяч російських рублів та 300 доларів США пропонували іноземці прикордонникам

НАЗАД
15 травня 2018 08:33

Під час оформлення подорожуючих в пункті контролю «Куп’янськ» громадянин Азербайджану запропонував правоохоронцям хабар у розмірі 200 доларів США за безперешкодний пропуск його через кордон та не притягнення до адміністративної відповідальності.

Сьогодні вночі прикордонники Харківського загону зафіксували два випадки, коли іноземці намагалися втягнути правоохоронців у протиправну діяльність.

Під час оформлення подорожуючих в пункті контролю «Куп’янськ» громадянин Азербайджану запропонував правоохоронцям хабар у розмірі 200 доларів США за безперешкодний пропуск його через кордон та не притягнення до адміністративної відповідальності. Чоловік, що мав намір виїхати з території України, перевищив терміни перебування у країні.

Крім того, вже інший громадянин Азербайджану, що прямував на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Гоптівка», також мав намір вирішити питання перетину кордону шляхом неправомірної грошової винагороди. За задумом іноземця, 7 тисяч російських рублів та 100 доларів США повинні були «закрити очі» прикордонникам на заборону його в’їзду до України.

Від хабарів прикордонники звісно відмовились. А стосовно обох правопорушників до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси