Громадянина Бразилії засуджено до 6 років позбавлення волі за контрабанду кокаїну в Україну

НАЗАД
25 сiчня 2022 16:25

Як нещодавно повідомлялося, прокурори Черкаської обласної прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальний акт стосовно громадянина Бразилії за фактом контрабанди близько 1 кг кокаїну із Бразилії в Україну (за ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 307 КК Україн

Його затримала спільна міжвідомча група у складі прикордонників Головного оперативно-розшукового відділу ОКПП «Київ», співробітників СБУ та працівників митниці за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури в липні 2021 року в пункті пропуску «Бориспіль».

Громадянин Бразилії контрабандним шляхом ввіз в Україну з Бразилії майже 1 кг кокаїну, проковтнувши 90 капсул з наркотиком. Після комп’ютерної томографії черевної порожнини капсули з небезпечним наркотиком з кишківника іноземця вилучали медикаментозним шляхом.

У Бразилії нібито погрожували його родині, тому він погодився на виконання ролі так званого «мула» - особи, яка перевозить у своєму шлунку за кордон наркотичні засоби або психотропні речовини. Крім того, йому пообіцяли грошову винагороду.

Днями, за публічного обвинувачення прокурорів Черкаської обласної прокуратури, Бориспільський міськрайонний суд Київської області визнав винним іноземного громадянина у ввезенні контрабандним шляхом в Україну близько 1 кг наркотичних засобів та призначив покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси