Громадянин Туреччини намагався скористатися підробленим французьким паспортом

НАЗАД
04 червня 2019 09:39

У міжнародному аеропорту Одеси співробітники Держприкордонслужби учора виявили громадянина Туреччини, який намагався потрапити в Україну по підробленим документам.

Під час оформлення пасажирів авіарейсу, що прибув з Туреччини, у прикордонників Одеського загону виникли сумніви щодо дійсності паспортного документа, наданого одним з іноземців. За результатами поглибленої перевірки паспорта, виданого на ім’я громадянина Франції, правоохоронці встановили, що документ підроблений. В ході перевірки речей чоловіка прикордонники виявили його справжні документи громадянина Туреччини.

Підроблений документ охоронці кордону вилучили. Громадянину Туреччини відмовили у пропуску та на три роки заборонили йому в’їзд на територію України.

А в пункті пропуску «Мілове» прикордонники Луганського загону в паспорті українки, що прямувала з РФ, виявили підроблені печатки Державної міграційної служби України. По даному факту направлено повідомлення до Національної поліції України про виявлення ознак злочину, передбаченого ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів». Громадянку передано співробітникам поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси