Громадянин Німеччини йшов в Україну з марихуаною

НАЗАД
10 червня 2021 09:15

Днями, завдяки інформації, отриманій оперативними співробітниками Львівського загону, було затримано громадянина Німеччини.

44-річного чоловіка зупинили військовослужбовці відділу «Смільниця» відразу після незаконного перетину ним кордону із Польщі в Україну.

В подальшому, під час проведення огляду його речей, прикордонники виявили речовину темно-зеленого кольору, розфасовану в 13 сигаретах та згортку з фольги. Згодом було встановлено, що ця речовина є марихуаною.

За даним фактом направлено повідомлення до відповідних правоохоронних органів щодо виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів чи прекурсорів».

В результаті, за незаконний перетин державного кордону України рішенням суду «мандрівника» притягнуто до адміністративної відповідальності зі сплатою штрафу у розмірі 3400 гривень.

За фактом переміщення через державний кордон наркотичної речовини зареєстровано кримінальне провадження за ст. 305, 309 Кримінального кодексу України, правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні зазначених злочинів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси