Громадянин Грузії намагався за 200 доларів незаконно потрапити в Україну

НАЗАД
24 квiтня 2018 09:30

Ще одного іноземця не пропустили в Україну учора в столичному аеропорту прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту.

Ще одного іноземця не пропустили в Україну  учора в столичному аеропорту прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту.

Під час здійснення прикордонного контролю в пункті пропуску «Бориспіль» прикордонники встановили, що громадянину Грузії через здійснені ним правопорушення заборонено в’їзд в Україну та оголосили про відмову у пропуску. Однак чоловік вирішив підкупити посадову особу прикордонного відомства та запропонував неправомірну вигоду у розмірі 200 доларів США.

Стосовно даного правопорушення до Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Зауважимо, що з початку року співробітники Держприкордонслужби задокументували 311 випадків пропонування посадовим особам відомства неправомірної вигоди, на які порушники отримали категоричні відмови.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси