Громадян Тунісу, Еритреї та Індії затримали біля кордону та в пунктах пропуску

НАЗАД
01 березня 2018 11:48

Нелегального мігранта, громадянина Тунісу, затримали учора прикордонники Мостиського загону за 150 метрів від державного кордону. Порушника, який мав намір незаконно потрапити до Польщі, вдалося виявити в результаті отримання інформації, що надійшла від

Нелегального мігранта, громадянина Тунісу, затримали учора прикордонники Мостиського загону за 150 метрів від державного кордону. Порушника, який мав намір незаконно потрапити до Польщі,  вдалося виявити в результаті отримання інформації, що надійшла від місцевого жителя. Іноземець при собі мав закордонний паспорт, однак прямував поза пунктами пропуску.

Наразі затриманого доставлено до відділу прикордонної служби та  складено протокол за ст.204-1 КУпАП. Справу скеровано до суду.

Крім того, учора в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час оформлення пасажирів двох різних рейсів, які прибули із Дубаї, затримали громадянина Еритреї без документів та громадянина Індії із підробленою посвідкою на тимчасове проживання в Україні.

Обох іноземців повернуто зворотними рейсами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси