Громадян Індії та Греції, які пропонували хабарі, прикордонники не пропустили в Україну

НАЗАД
13 червня 2018 11:10

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом пропозиції іноземцем неправомірної вигоди в сумі 400 євро прикордоннику.

В аеропорту «Бориспіль» затримано громадянина Індії під час підкупу прикордонників з метою незаконного проникнення на територію України.

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом пропозиції іноземцем неправомірної вигоди в сумі 400 євро офіцеру державної прикордонної служби, тобто за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Встановлено, що громадянин Індії намагався підкупити офіцера- прикордонника Державної прикордонної служби в пункті пропуску «Бориспіль». Іноземець запропонував старшому лейтенанту неправомірну вигоду у сумі 400 євро за пропуск в Україну, адже мав заборону на в’їзд на територію нашої країни. 

Громадянина Індії затримано співробітниками відділення Національної поліції аеропорту «Бориспіль» в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі тривають першочергові слідчі дії.

А у пункті пропуску «Рені» під час в’їзду в Україну на своїх мотоциклах «BMW» двох громадян Греції в одного з байків прикордонники виявили невідповідність номерів агрегатів з реєстраційними документами. Для того, щоб проїхати безперешкодно, грек намагався дати хабара за свого товариша у розмірі 30 євро. 

Від грошової винагороди охоронці кордону відмовились та задокументували дане правопорушення встановленим порядком. а громадянину Греції, до того всього, ще й заборонили в’їзд на територію України терміном на 3 роки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси