Громадян Білорусі та Угорщини притягнуто до кримінальної відповідальності за пропонування хабарів

НАЗАД
27 грудня 2018 10:52

З початку цього року співробітники Держприкордонслужби зафіксували майже 780 спроб підкупу свого персоналу.

Сьогодні вночі в пункті пропуску «Нові Яриловичі» громадянин Білорусі запропонував прикордонникам Чернігівського загону хабар у розмірі тисячі гривень. Чоловік намагався підкупити правоохоронців для не притягнення його до відповідальності за ст.203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України».

А в пункті пропуску «Лужанка» громадянин Угорщини запропонував прикордоннику Мукачівського загону 100 євро за сприяння у пропуску іншої особи без громадянства Швейцарії без візи.

По даним випадкам до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого за статтею 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Держприкордонслужба закликає всіх подорожуючих не провокувати правоохоронців на прийняття будь-яких незаконних рішень, зокрема це стосується неправомірних грошових винагород.

Зазначимо, що з початку цього року співробітники Держприкордонслужби зафіксували майже 780 спроб підкупу свого персоналу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси