Голова ДПСУ зустрівся з групами іноземних громадян, які намагаються потрапити в Україну попри обмеження в’їзду

НАЗАД
14 вересня 2020 20:30

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко особисто виїхав на українсько-білоруський кордон, аби контролювати ситуацію на ділянці.

Сьогодні після обіду в одному з пунктів пропуску в межах Чернігівської області фіксується прибуття груп іноземних громадян, які попри обмеження в’їзду намагаються потрапити в Україну.

Нагадаємо, що прикордонники охороняють кордон з Республікою Білорусь у посиленому режимі. Метою таких заходів є недопущення будь-яких провокацій, нестандартних ситуацій та запобігання незаконному проникненню в Україну груп іноземців.

Сергій Дейнеко зустрівся з представниками іноземців та довів вимоги Постанови КМУ, щодо обмеження в’їзду іноземців.

Він зазначив, що кожен іноземний громадянин повинен поважати закони України та правила, які регламентують перетин державного кордону.

Також Голова відомства чітко наголосив на недопущенні порушення кордону іноземцями, адже вони нестимуть за це відповідальність, а прикордонники не допустять спроб порушення кордону.

Відмітимо, наразі ДПСУ задіяла резерви відомства та організувала взаємодію з підрозділами Національної поліції та Національної гвардії України.

Ситуація залишається контрольованою.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси