Glock 17 Gen5 та майже 50 набоїв до нього виявили прикордонники Чопського загону

НАЗАД
18 сiчня 2022 13:06

Чоловіка, який намагався ввезти в Україну пістолет і набої, зупинили на кордоні зі Словаччиною.

Учора ввечері прикордонники Чопського загону завадили спробі незаконного ввезення на територію нашої країни зброї та боєприпасів, які перевозив 25-річний українець. Він прямував через пункт пропуску «Малий Березний» легковим автомобілем марки BMW словацької реєстрації.

Під час проведення контролю, на підставі оцінки ризиків, у прикордонного наряду виникли підозри щодо можливого перевезення вказаною особою предметів і матеріалів, заборонених до переміщення через кордон. Автомобіль скерували на поглиблений огляд із застосуванням службового собаки.

Під час перевірки собака спрацював на салон легковика. Згодом у ніші для дрібних речей було виявлено предмет, схожий на зброю. Разом із пістолетом Glock 17 Gen5 прикордонники виявили і 47 набоїв калібру 9 мм до нього.

На місце події викликали співробітників Нацполіції, які вилучили пістолет і набої встановленим порядком. На адресу слідчого відділу Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси