Герої не вмирають! На Полтавщині поховали прикордонника – захисника України

НАЗАД
28 сiчня 2023 08:57

У селищі Скороходове Чутівського району прощалися з 46-річним захисником України - прикордонником Донецького загону Олександром Миколайовичем Бурсовим.

Героїчне серце воїна перестало битись 12 травня 2022 року під час оборони міста біля моря – Маріуполя. Прикордонник разом з побратимами став до зброї з першого дня повномасштабного вторгнення російських окупантів. В складі одного з прикордонних підрозділів безстрашно та відчайдушно, не шкодуючи себе, тримав оборону «Азовсталі». Того злощасного дня масований ворожий обстріл вакуумними бомбами обірвав життя героя.

Олександр більшу частину свого життя віддав службі в прикордонному відомстві – майже 28 років. Він був Людиною з великої літери. Завжди готовий прийти на допомогу, добрий, порядний, чуйний, з великою душею і відкритим серцем. Він ніколи не міг стояти осторонь чужого горя – саме так відгукуються про прикордонника ті, хто його знав.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного  суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі старший майстер-сержант Бурсов Олександр Миколайович нагороджений  орденом «За мужність» III ступені (посмертно).

Прощалися з полеглим захисником рідні, близькі, побратими та представники громади. Поховали воїна на місцевому кладовищі.

Висловлюємо глибокі слова співчуття рідним та близьким Героя.

Вічна пам’ять, шана і слава полеглому прикордоннику.

Подвиг захисників України житиме у віках!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси