Двом іноземцям та українці не вдалося підкупити прикордонників в авіаційному та автомобільному пунктах пропуску

НАЗАД
27 березня 2019 10:27

Правопорушників оформлено за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст. 369 КК України.

Сьогодні вранці співробітники управління внутрішньої та власної безпеки «Центр» Держприкордонслужби під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону в рамках кримінального провадження, внесеного до ЕРДР,  затримали в  «Борисполі» громадянина Азербайджану.

Іноземець прибув рейсом зі Стамбула. Однак під час заходів прикордонного контролю йому прикордонники відмовили у перетині кордону через непідтвердження мети перебування на території нашої країни.

Проте чоловіка 1991 року народження такі справи не влаштували і він спробував «домовитись» з прикордонниками Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» щодо позитивного перегляду рішення про відмову, запропонувавши 100 доларів США.

Від неправомірних коштів прикордонники категорично відмовилися.

Особу затримано на підставі ст.208 КПК України та передано представникам Нацполіції.

Ще двох правопорушниць, які намагались незаконно перетнути кордон у пункті пропуску «Шегині», запропонувавши грошові кошти прикордонникам Мостиського загону, задокументували співробітники управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби.  

Громадянка України, яка їхала на виїзд з України, запропонувала прикордоннику неправомірну вигоду у розмірі 50 євро за сприяння у безперешкодному пропуску її неповнолітньою доньки без дійсної нотаріально посвідченої згоди батька на виїзд за кордон.  

А громадянка Росії неправомірну вигоду у розмірі  50  євро надавала прикордонникам цього ж загону за сприяння у безперешкодному пропуску на в’їзд в нашу країну. Обох правопорушниць оформлено за ознаками вчинення  злочину, передбаченого ст. 369 КК України.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси