Двох українців, що намагались потрапити в зону відчуження, виявили на Київщині

НАЗАД
11 травня 2018 08:36

Прикордонники відділу «Іванків» Житомирського загону спільно зі співробітники Національної поліції реалізовуючи попередньо надану інформацію затримали двох осіб, які слідували в зону відчуження та зону безумовного (обов'язкового) відселення.

Учора ввечері прикордонники відділу «Іванків» Житомирського загону спільно зі співробітники Національної поліції реалізовуючи попередньо надану інформацію затримали двох осіб, які слідували в зону відчуження та зону безумовного (обов'язкового) відселення.

Двоє друзів зі Львівщини намагались поза пунктами контролю проникнути в Чорнобильську зону з метою екстремального туризму та відпочинку. Попередньо домовившись вони на особистому автомобілі приїхали до населеного пункту Радча, що на Київщині, а звідти в пішому порядку, перетнувши загороджувальний паркан, проникли в заборонену зону.

Наразі стосовно 26-ти та 30-ти річних «сталкерів» оформлені адміністративні документи за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси