Двох порушників затримали біля кордону – громадянина Молдови на Одещині, а громадянина Туреччини – на Львівщині

НАЗАД
15 березня 2021 11:05

Учора вночі прикордонники Подільського загону затримали громадянина Молдови, який незаконно перетнув кордон поза пунктом пропуску.

Під час несення служби прикордонний наряд за допомогою приладу нічного бачення помітив невідомого, який рухався від кордону у напрямку с. Павлівка Роздільнянського району Одеської області. Правоохоронці одразу його зупинили для перевірки.

З’ясувалося, що чоловік незаконно перетнув кордон з Молдови в Україну. Він пояснив, що мав на меті дістатися Одеси, а обрав такий незаконний спосіб тому що влітку 2019 року прикордонники йому заборонили в’їзд в Україну на три роки.

Наразі за незаконне перетинання кордону, відповідно до ст. 204-1 КУпАП, 42-річний іноземець відповідатиме у суді.

Крім того, в діях чоловіка вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 332-2 ККУ «Незаконне перетинання державного кордону України».

Іншого іноземця – громадянина Туреччини, затримали військовослужбовці Львівського загону. Чоловік днями літаком прибув в Україну та мав з собою документи, однак, щоб потрапити до країн ЄС вирішив незаконно перетнути кордон. Порушника затримали прикордонники відділу «Шегині» та оформили адміністративні документи за ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» КУпАП. Мандрівника помістили до пункту тимчасового тримання. Подальшу долю чоловіка вирішуватиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси